Garmin trådløst ryggekamera f. Garmin Camper 770 LMT-D

Garmin trådløst ryggekamera f. Garmin Camper 770 LMT-D
1 690,00 kr *


flag_no
priser pluss Portoutgifter
logo_sikre_betalinger_med_paypal_no
tnt-24h-expressl

klar til levering
leveringstid >>>

  • NO.GA.010-12242-00.33
Følg med på det som er bak deg Viser det som er bak bilen når du rygger...more
Produktinformasjon

Følg med på det som er bak deg

Viser det som er bak bilen når du rygger
Vis video direkte på skjermen til GPS-navigasjonsenheten (selges separat).
Koble til kontinuerlig strøm, og veksle enkelt mellom kameramodus og navigasjonsmodus.
Overfør video trådløst over opptil 10 meter.
Robust nok til å tåle tøffe værforhold.
Opptil fire kameraer kan brukes sammen.
Kan integreres med mange nüvi®- og dezl™-produkter.

Et kvalitetsryggekamera som Garmin BC 30 kan gi bilførere betydelig bedre sikt bakover og dermed bidra til å minimere faren for blindsoneuhell ved rygging.
Fjern bekymringene ved rygging

Når det trådløse ryggekameraet BC 30 kombineres med en kompatibel GPS-navigasjonsenhet, får du lett øye på kjøretøyer, fotgjengere, kjæledyr og andre hindringer bak bilen som ellers er vanskelige å oppdage. Hvis kameraet er koblet til ryggelysene for å få strøm, kan navigasjonsenheten automatisk vise kameravideo hver gang bilen settes i revers – og gå tilbake til navigasjonsmodus når det velges et forovergir igjen.
Se tydelig det som må ses

Som et annet alternativ kan du koble systemet til kontinuerlig strøm. Da kan du veksle mellom navigasjonsvisning og ryggevisning ved å trykke på en knapp. Senderen sender kameravideo til navigasjonsenhetens mottaker, som kan være montert opptil 10 meter (33 fot) unna (rekkevidden avhenger av installasjonen – noen kjøretøyer trenger kanskje en skjøtekabel, som selges separat).
Installasjonen bør foretas av fagfolk.

Garmin anbefaler at du tar med BC 30 til forhandleren for installasjon. Men hvis du er teknisk anlagt, kan du selvfølgelig gjøre det selv også. Du må montere kameraet på baksiden av bilen og koble det til en strømkilde, for eksempel baklysene. BC 30-enheten er robust nok til å tåle selv det tøffeste været. Og det kan brukes opptil fire kameraer i ett system, slik at du får flere visningsvinkler.sist sett